De uafhængiges alliance

En alliancer for uafhængige som ikke passe,hører til i andre alliancer
 
IndeksCalendarFAQTilmeldLogin

Share | 
 

 lyd guide

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: lyd guide   Ons mar 30, 2011 6:42 pm

Skype Guide

Nu kan det jo godt være at der sider nogen og tænker at de gerne vil have lyden fra på Ally-chatten så den ikke siger bip, bip, bip, bip ,bip hver gang der er en som skriver en linie da det som nogen mener larmer helt vildt.

Der er så 2 løsninger på dette problem.

1) du kan slå lyden fra på alle beskeder. Der ved siger skype aldrig bip heller ikke hvis nogen skriver til dig privat. Dette kan være rart hvis man sidder et sted hvor det er uhensigtsmæssigt at skype bimler løs.

Løsningen kommer her.

klik Funktioner-> Indstillinger -> fanen i venstre side som hedder lyde -> fjern flyebenet i den som hedder indgående chatbesked. og klik ok

2) løsning og den jeg bruger giver mulighed for at folk kan kalde på en eller hvis bestemte ord bliver nævnt så siger den bip. Hvis man f.eks. sidder og hører musik kan det være rigtig træls at skype bipper løs som et andet vækkeur.

Derfor er her metoden til kun at give besked ved bestemte ord.

I den chat/samtale du ønsker at benytte dette klikker du på Samtale -> Indstillinger for chat besked -> vælger den nederst mulighed -> herefter skriver du dine alarmord i boksen under og hvert ord adskiller man med et mellemrum. og klikker okey

På den måde bipper min allychat f.eks Hvis man skriver nez nezney og hvad jeg ellers lige vil sikre mig at jeg får besked når der bliver talt om netop det emne.

Jeg vil løbende udbygge denne lille infoliste og hvis der er nogen som har spørgsmål til skype eller andet nyttig info om det som i mener bør stå her så skriv endelig over skype og jeg vil tilføje det.
Tilbage til toppen Go down
 
lyd guide
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
De uafhængiges alliance :: Skype-
Gå til: