De uafhængiges alliance

En alliancer for uafhængige som ikke passe,hører til i andre alliancer
 
IndeksCalendarFAQTilmeldLogin

Share | 
 

 et Tipst

Go down 
ForfatterBesked
Admin
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 140
Join date : 18/02/11
Age : 55
Geografisk sted : horsens

IndlægEmne: et Tipst   Lør maj 14, 2011 11:58 pm

Nu har jeg været på flere konto og set en ting som gå igen på fler det er at der slet ikke er noget system i de måde man bygge sine byge op på tænke på at man ikke lægge div bygnin på de samme pladse i alle byen,for det første er det nemme at finde rundt i især for en sitte som ikke kende konto og hvis man er eller blive plus bruge og op rette linke for farmliste,stald,kasern M.M så et tips prøv at lægge byninge på de samme pladse, syns at det er logik at man gøre det men det virke det ikke til.
og nu når jeg er igang så klare flere kontoe sig helt ok de skal bare ha noget mere online tid hvis de skal begynde at klare sig mere end ok


netphy

_________________
At tale inden man tænker, er som at tørre sig i røven, inden man skider....
Tilbage til toppen Go down
http://travian.goodbb.net
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: et Tipst   Søn maj 15, 2011 8:08 am

Det er rigtigt godt tips, som netphy giver der, det gør det osse nemmere for ens sittere at finde rundt i byerne --- man skal dog regne med, at som spillet går fremad og man er nødt til at fjerne bygninger for at få plads til mere vigtige, så kommer der llidt rod i det.

F.eks. er det et godt bud, at man bygger et ekstra kornlager op, hvis man er bange for, at blive angrebet af en fjende, som kan croplocke ens by --- det gøt det en hel del nemmere, at der er et kornlager, som kan modtage boost til byen.
Tilbage til toppen Go down
 
et Tipst
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
De uafhængiges alliance :: Konto snak-
Gå til: