De uafhængiges alliance

En alliancer for uafhængige som ikke passe,hører til i andre alliancer
 
IndeksCalendarFAQTilmeldLogin

Share | 
 

 Marketing for dummies

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Marketing for dummies   Ons jun 08, 2011 4:49 pm

Ugens grin: Marketing for dummies
30. maj 2011 - Af Lars Dalsgård Pedersen


Få en god start på ugen med ugens skæve indslag fra redaktionen bag Energy Supply.

Få alle begreber inden for marketing på plads på en let forståelig måde.

Marketing for kvinder:

Du er til en fest. Du får øje på en lækker mand. Du går hen til ham og siger: "Jeg er temmelig god i sengen!". Dét er Direct Marketing.

Du er til en fest. Du får øje på en lækker mand. Du spørger, om du kan få hans mobilnummer. Den næste dag ringer, du ham op og siger: "Jeg er temmelig god i sengen!" Dét er Tele Marketing.

Du er med nogle veninder til en fest. Du får øje på en lækker mand. En af dine veninder går hen til ham og siger: "Hende, der står derhenne er temmelig god i sengen!" Dét er Reklame.

Du er til en fest. Du får øje på en lækker mand. Du går hen til ham og opfrisker hans hukommelse: "Kan du huske vores date for to uger siden, og hvor god jeg var i sengen?" Dét er Customer Relationship Management (CRM).

Du er til en fest. Du får øje på en lækker mand. Du går hen til ham og siger: "Jeg er temmelig god i sengen!" Derefter knapper du din bluse op og viser ham dine bryster. Dét er Merchandising.

Du er til en fest. Du får øje på en lækker mand. Du går hen til ham og fortæller ham, hvor smagfuldt han er klædt, og hvor godt han dufter. Så tænder du hans cigaret, skænker et glas vin for ham og siger: "Jeg er temmelig god i sengen!" Dét er PR (Public Relations).

Du er til en fest. Du får øje på en lækker mand. Du går hen til ham og siger: "Jeg er temmelig god i sengen!" Derefter knapper du din bluse op og viser ham dine bryster. Dét er Merchandising.

Marketing for mænd:

Du er til en fest. Du ser en lækker kvinde. Du går hen til hende og siger: "Jeg er temmelig god i sengen, og desuden kan jeg hele natten uden pauser!". Dét er i strid med god markedsføring, er yderst vildledende for forbrugeren og desuden forbudt ifølge Markedsføringsloven.
Tilbage til toppen Go down
Admin
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 140
Join date : 18/02/11
Age : 55
Geografisk sted : horsens

IndlægEmne: Re: Marketing for dummies   Ons jun 08, 2011 5:52 pm

HeHeHe Very Happy

ja her tage man jo ikke fejl af kønnet som har lavet den men skide god er den Very Happy

_________________
At tale inden man tænker, er som at tørre sig i røven, inden man skider....
Tilbage til toppen Go down
http://travian.goodbb.net
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Marketing for dummies   Tors jun 09, 2011 10:02 pm

Jeg havde her til aften endnu et af de dødsyge og meget påtrængende tlf sælger der liiige skulle mig et eller fuldstændigt ubrugeligt abonement på et fuldstændigt ligegyldigt,men bestemt for mig U-Undværeligt tidsskrift. Stemmen i den anden ende af røret var en ellers sød, og venlige pigestemme, så jeg svarede trunten. -Hør her min ven, jeg har dårligt tid n u, må jeg ikke bede om dit private tlf nr ? så vil jeg ringe dig op senere.. - Nej det måtte så ikke svarede hun lettere forviret. okay det er jeg ked af ven, sagde jeg. Vil du ikke ringes op hjemme hos dig selv ? Nej tak svarede hun, det ville hun bestemt ikke.
Hvad helvede for dig til at tro at jeg vil ? svarede jeg hende surt. Forøvrigt er det hamrende ulovligt Iflg dørsalgsloven at kontake borgere uopfordret i eget hjem for at sælge noget. Ligegyldigt om det er personligt fremmøde eller telefonisk.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Marketing for dummies   

Tilbage til toppen Go down
 
Marketing for dummies
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
De uafhængiges alliance :: Løs snak-
Gå til: